Social Icons

Rabu, 30 Oktober 2013

Pusat Rawatan Alternatif Islam dan Komplementari NISMAD
Pusat Rawatan Alternatif Islam dan Komplementari NISMAD menawarkan perkhidmatan perawatan penyakit berdasarkan syariat Islam bersumberkan al-Quran Al Kareem dan al Sunnah Rasulullah S.A.W

Kami dikurniakan kebolehan untuk merawat pesakit yang lumpuh anggota badan akibat angin akhmar (stroke) dan kanser payudara serta kanser rahim kecuali kanser hati. Merawat menggunakan kaedah rawatan islam untuk merapatkan perhubungan suami isteri (masalah dalaman rumah tangga - selalu berlaku perselisihan faham, tidak sehaluan yang menyebabkan keretakkan rumah tangga), memulihkan perniagaan disebabkan perbuatan sihir atau khianat serta dengki. Memulihkan rumah atau bangunan  yang mengalami gangguan makhluk halus (jin).Kami juga merawat serta mengenalpasti penyakit misteri seperti saka dan sebagainya. Insya-Allah dengan izin Dzat Yang Maha Esa kami mampu merawat semua penyakit di atas. Kami merawat pesakit - pesakit menggunakan sepenuhnya kaedah rawatan islam serta berdoa kepada Allah SWT. Kami hanya mampu berusaha serta merawat pesakit dan hanya Allah SWT mampu menyembuhkannya. Setiap penyakit ada Ubatnya kecuali mati. Insya-Allah.

Pusat rawatan beroperasi di Lot No 6G-3, Blok 6, Pusat Daerah Seksyen 6, Shah Alam, ,Jalan Cendrawasih 6/7, Seksyen 6, 40000 Shah Alam Selangor. Masa rawatan selasa mulai jam 6 petang hingga 10 malam dan hari Sabtu mulai jam 9 pagi hingga 4 petang .(koordinat 304'59.6"N 101° 30' 30.8"E)

Maklumat lanjut sila hubungi Pengamal Ust Ahmad Mat Noor di talian 019-2232 762(whatsapp). Kami juga boleh dihubungi melalui email pusat.rawatan.nismad@gmail.com.

Bagi pesakit yang memerlukan rawatan segera pada hari Isnin - Jumaat selepas waktu Isyak, pesakit boleh berhubung terus dengan pengamal.Insya-Allah kami sentiasa sedia memberi perkhidmatan dan membantu untuk memulihkan penyakit yang di alami oleh pesakit dengan izin Allah SWT.Insya-Allah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan